Για πάνω από 65 χρόνια, η enka Moisiadis Contract Design χειρίζεται και αποτυπώνει την ομορφιά του ξύλου όπως μόνο αυτή γνωρίζει.

Περνώντας από τον σωστό σχεδιασμό στην κατασκευή ενός επίπλου, η αυστηρή επιλογή και υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης που χρησιμοποιούμε, αποτελούν προϋπόθεση για κάθε μας έργο.

Η αγάπη για το έπιπλο και η προσοχή στη λεπτομέρεια, μαζί με το μεράκι της κατασκευής και την πολυετή εμπειρία των εξειδικευμένων τεχνιτών μας, συνθέτουν τα μέσα με τα οποία κατασκευάζουμε τα χειροποίητα έπιπλα μας, καθημερινά στο εργαστήριό μας.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, υψηλής ακριβείας, που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζει μεγάλη δυνατότητα παραγωγής, χωρίς να διακυβεύεται η αναγνωρίσιμη ποιότητα και ακρίβεια των προϊόντων μας, ακόμα και στις πιο σύνθετες απαιτήσεις.

Η συνέπεια αποτελεί θεμελιώδη αξία σε κάθε επαγγελματική σχέση που αναπτύσσουμε, από την πρώτη επικοινωνία στη παράδοση των προϊόντων μέχρι την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και την προθυμία μας να βοηθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο.

Είμαστε περήφανοι για κάθε έργο στο οποίο έχουμε συμβάλει, εκπροσωπώντας το καλύτερο των δυνατοτήτων μας και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και επιχειρηματιών σε Ελλάδα και εξωτερικό.